VIZIJA PODJETJA

POSLANSTVO

ZAKONODAJA

SINDIKAT

ZAPOSLENI

Poslanstvo, ki mu zvesto sledimo je uvedba novosti na trgu zasebnega varovanja. V ta namen vlagamo precejšnja finančna sredstva in prvi rezultati so že vidni. Smo edina varnostna služba, ki razpolaga z aplikacijo za pametne telefone, katere namen je tiho alarmiranje intervencije v primeru nuje. Prav tako smo edina varnostna služba v Sloveniji, ki nudi 24 urno sledenje vozil in varovanje vašega vozila.

Naše glavno poslanstvo je, dvigniti kvaliteto storitev na novi nivo. Z našimi referencami na to že uspeva.

Vodstvo podjetja Varovanje d.o.o., javno podpira novo ustanovljeni sindikat, Sindikat Varnostnikov Slovenije. Ta sindikat je edini, ki svojim članom nudi brezplačno pravno podporo, kadar se zaplete pri zaposlitvi med delodajalcem in delavcem.

Zavedamo se, da je le zadovoljen delavec, dober delavec. Za to se v našem podjetju trudimo, da se delavcem prilagodimo kolikor se le da.

Zaposleni v našem podjetju imamo jasno vizijo. V desetih letih želimo postati podjetje za zasebno varovanje, ki bo pozicionirano med prvimi tremi podjetji za zasebno varovanje v Sloveniji.

Sem ne sodi le število zaposlenih, ampak tudi kvaliteta opravljenih primernih in sekundarnih storitev.

Zakonodaja na področju zasebnega varovanja je prilično dobro urejena, a še vedno se kje najde sivo polje. Zato s svojimi predlogi, znanjem in izkušnjami s terena, želimo prispevati k boljši zakonski ureditvi varnosntih služb. Zavzemamo se za večje pravice pri uporabi pooblastil - ukrepov, ki bodo podprli naše poslanstvo, ki temelji na dvigu kvalitete opravljanja storitev zasebnega varovanja.

Naši zaposleni so naš kapital. Ta stavek lahko preberete na prenekateri spletni strani.

Pri nas ta stavek dejansko drži. Ne le da so naši zaposleni naš kapital. So tudi srce podjetja. Pri zaposlovanju smo izbirčni in v našo sredino spustimo le ljudi, katerim zaupamo in jih skozi razgovore spoznamo do te mere, da vemo kako kdo funkcionira.